book cover

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek Autor, Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Redakcja, Reps, Arnold Redakcja, Babuchowski, Andrzej Autor, Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Autor, Jędrychowski, Lucjan Autor, Kowalewska-Piontas, Jadwiga Autor, Leman, Jacek Autor, Reps, Arnold Autor, Salek, Anna Teresa Autor, Twardowski, Tomasz (1949- ). Autor, Wzorek, Wiesław Autor, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.

Year of publication: cop. 2017.

Biotechnologia, Technologia żywności, podręcznik

available:

1 from 1

Author
Adamczak, Marek Autor
Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Redakcja
Reps, Arnold Redakcja
Babuchowski, Andrzej Autor
Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Autor
Jędrychowski, Lucjan Autor
Kowalewska-Piontas, Jadwiga Autor
Leman, Jacek Autor
Reps, Arnold Autor
Salek, Anna Teresa Autor
Twardowski, Tomasz (1949- ). Autor
Wzorek, Wiesław Autor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Title
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
ISBN 978-83-01-19362-1
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictw Naukowe PWN,
Year of publication
cop. 2017.
Issue number
Wyd. 2 zm., 1 dodr.
Volume
498 s. :
Dimensions
24 cm.
Object passwords
Biotechnologia
Technologia żywności
podręcznik
020
%a 9788301193621
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2 zm., 1 dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictw Naukowe PWN, %c cop. 2017.
300
%a 498 s. : %c 24 cm.
650
%a Biotechnologia
650
%a Technologia żywności
655
%a podręcznik
700
%a Adamczak, Marek %e Autor
700
%a Bednarski, Włodzimierz %d (1943- ). %e Redakcja
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja
700
%a Babuchowski, Andrzej %e Autor
700
%a Bednarski, Włodzimierz %d (1943- ). %e Autor
700
%a Jędrychowski, Lucjan %e Autor
700
%a Kowalewska-Piontas, Jadwiga %e Autor
700
%a Leman, Jacek %e Autor
700
%a Reps, Arnold %e Autor
700
%a Salek, Anna Teresa %e Autor
700
%a Twardowski, Tomasz %d (1949- ). %e Autor
700
%a Wzorek, Wiesław %e Autor
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
920
%a ISBN 978-83-01-19362-1

Available items

1.
Accession: 24371
Signature: 66/69
Status: Checked in

Most often borrowed